måndag 30 november 2009

Uppdatering!!

Har inte varit inne här på ett bra tag. Datan har stått ner packad i över en vecka nu. Ganska härligt att inte vara en slav under den!
Så nä jag har inte somnat Ann-Louise. Att du bara vågade gå ut i skogen utan mig;)

Passar på att tacka för en trevlig torsdags kväll på papermaze. Även förra lördagen var trevlig.

Julpyntade lite igår. Satte upp adventsljusstaken, julgardiner och tog fram mina underbara tomtar. Det kanske blir lite jul här hemma endå.

Tjip tjip!!!

torsdag 12 november 2009

Nyklippt häst!!!

Idag har jag klippt häst. Min egna och Elins. Det tar lite tid att klippa en hästn 2 timmar att klippa Sigge och då är han helklippt inte en massa konstiga linjer och så. Men e man petig så är man. Han blev så fin så. Skall ta ett kort på hoom i dagsljus så ni får se hur han ser ut. Nyklippt som han e!

Tjip tjip!!!

lördag 7 november 2009

Uppdatering!!!!



En liten uppdatering av snödjupet i Sälen.Det är nu 25 cm. Härligt!!!
Längtar till vecka 14 då vi drar upp till underbara Sälen.

Tjip tjip!!!!

Vad man gör när man inte är på jobbet!!!!!

Idag har det varit full rulle. Fixade vårat stall i morse fodra, släppa ut, mocka och så vidare. Sedan hade vi en städdag i padocken. Nu är den fixad inför vintern. Den blev så fin så.

Har även hunnit med att åka upp till Anne som bor i Lerum(kolla in bloggen Gizmo. En shih-tzus bravader ) Vi är lite dåliga på att träffas. Men det blir väl så när jag bor här i Åsa och hon i Lerum. Men det e alltid lika roligt när vi träfffas. Så tack Anne för fikan och några trevliga timmar med tjöt.

Sedan va det upp till stallet igen på kvälls kvisten för intagning av kräken:) eller man kanske skall säga hästarna. Så nu siter jag här och har inget att göra men men skall väl ta och koppla av lite också kanske..... eller det kanske är dumt;)!
Så ha en riktigt trevlig kväll på er!!

Tjip tjip!!!!!!!

tisdag 3 november 2009

Sigges pappa!!!!


Sugarcane Hanover
Sigges pappa har dött. Sugarcane Hanover blev 26 år. Det enda som Sigge har fått efter honom e dom vita fötterna.
Tjip tjip!!!!

måndag 2 november 2009

SNÖ snö snö!!!!

Skulle bara säga att det har kommit 18cm NYSNÖ i Sälen. HÄRLIGT!
Tjip tjip!!!

Problem!!!!

En tanke har dykt upp lite då och då i huvudet! Skall jag sälja Sigge eller inte.... Jag vet inte hur jag skall göra? Missförstå mig inte det är fortfarande roligt att rida. Speciellt att träna. Sigge är jätte duktig när vi är i padocken.
Men.... det är just det som jag hakar upp mig på det berömmda MEN! Det är något som saknas men(där är det igen) jag vet inte vad det är. Det kanske är dax att lägga av??? Som sagt jag vet inte.....

Tjip tjip!!!!