söndag 1 augusti 2010

Lite om Sigge!!

Igår var det dax för westernträning igen. Det är så himmla roligt. Sigge fattar snabbt och verkar tycka att det här är lika roligt som jag.
Sigge börjar bli riktigt duktig på det här med att flytta bogen och baken. Man kan säga att det nästan är öppna och sluta han gör.
Skall försöka få med mig Ann-Louise till nästa träning så det kan bli lite bilder på min fina westernhäst:)

I onsdags så va vi i padocken här hemma och hoppade. Så Elin fick hoppa Sigge då hon vill låna honom till en clear round. Hon började hoppa lite kryss och sedan la jag upp ett räcke på 70cm och det gick ju bra. Höjde igen med 10 cm och det funkade med. Det hela slutade med att Elin och Sigge seglade över 110cm med gått om luft under hovarna.

På torsdag blir det kanske en clear round på Nordhalland. Skall bara övertala Elin att hon skall hoppa 80cm med honom och inte 50cm som hon vill. För det kommer bara bli kaffeved kvar av bommarna i så fall. Sigge har inte någon respekt för bommarna när det är så låga höjder.

1 kommentar:

Marja/Miss Deerest sa...

Va roligt att det går så bra :) Håller med om at det är bättre med en högre höjd, annars hoppar han inte. Hoppas ni kommer iväg! Kram