fredag 15 oktober 2010

Babbel!!!

På måndag bär det ner till Halmstad för tandborttagning. Då skall det skäras bort tandkött och det skall borras i käken. Allt för att komma åt den lilla tandj...en. Skall bli så skönt att bli av med den j...la skit tanden.
Vad mer har mer hänt? Jag har blivit erbjuden jobb hos konkurrenten. Men jag vet inte om jag skall ta det. Lite sämre lön än vad jag har nu men det är lite mer saker på som jag känner mig osäker på. Det blir till att tänka. Jobbigt. Hade det stämmt till 100% hade jag inte tvekat.

Nu är det verkligen höst ute. Fina dagar och lite kallare. Härligt! Vet att alla inte riktigt håller med om det men hösten kan vara helt underbar. Men visst finns det riktiga skit dagar då det regnar från alla håll och kanter. Men dom här fina dagarna njuter jag av. Att ta hästen på en tur är bara helt underbart.


Ha en trevligkväll!!!!

3 kommentarer:

Snor och Glamour sa...

Ut med tandf*n bara!!!!!!!!!!!!!

Snor och Glamour sa...

Lycka till i morgon! Håller tummarna för dig! Hoppas dom bara tar den dumma tanden och inte råkar ta fler eller så. Läste om en katt som dom råkade avliva i stället för att kastrera!

Anonym sa...

Vad bra hon är på att peppa den där Ann-Louise... ;-) Men det ligger ju nåt i det hon skriver. Jag tittade in här för att önska dig lycka till imorgon. Det blir nog skönt att slippa den onda tanden. Jag ringer dig i veckan och hör hur det har gått. Just imorgon kanske du inte är så pigg på att snacka. Ha det bra! Kram Anne.